E-BÜLTEN HAKKIMIZDA KÜNYE ABONELİK
REKLAM İLETİŞİM İÇİNDEKİLER
tarlasera’nın Nisan sayısı, ilgi ve kazanç alanı tarım olan herkes için bambaşka bir dergi deneyimi sunuyor. İçeriğe göz gezdirin.
Aylık Tarım ve Kültür Dergisi tarlasera’ya abone olmak çok kolay! tarlasera’nın düzenli takipçisi olmak için tıklayın.
Sayfalarını keyifle çevirip bir çırpıda okuyacağınız tarlasera’nın son sayısı bir tıkla ayağınıza gelsin!
Tarımda gelişen yeni pazar kanallarını masaya yatıran tarlasera’nın bu ay okurlarına bir de hediyesi var!
paylaş
Türkiye'de üretici nüfusu son 10 yılda dramatik şekilde azalırken, gelir ve eğitim düzeyi ise Avrupa'nın çok gerisinde.
Tarım turizmini Kapak Konusu sayfalarına taşıyan tarlasera, Bitki Koruma&Besleme ekinin yeni sayısını da okurlarıyla buluşturuyor.
Kazançlı bir tarımın koşulu olan sayısal okuryazarlık konusunu kapağına taşıyan tarlasera'nın okurlarına iki de hediyesi var.
Sebze fiyatlarındaki artış tüm gözleri seracılığın başkenti Antalya’ya çevirdi. Peki yerel seçim adayları üreticiye ne vaat ediyor?
Tarımın yakıcı gündemi yerel seçim kampanyalarını doğrudan etkiliyor. Peki İzmir’de adayların tarıma yönelik projeleri neler?
Tarım artık seçim meydanlarına hiç olmadığı kadar çok yansıyor. Öyle ki, İstanbul için yarışan adayların bile vaatlerinde tarım var!
tarlasera bu ay Kapak Konusunda mikrofonu tarımın esas aktörlerine uzattı ve sebze-meyve fiyatlarındaki artışın altında yatan gerçek nedenleri inceledi.
tarlasera.com 8 bölümlük yazı dizinin son etabında sebze-meyvedeki fiyat krizinden gerçekçi çıkış yollarını inceledi.
2019 yılında yürürlüğe girmesi beklenen Yeni Hal Yasası neler içeriyor? Yeni yasa sebze-meyve fiyatlarına derman olabilecek mi?
Türkiye tarımının geleceğinin tartışıldığı tarlasera Şubat sayısının armağanı ise geçen yılın panoramasını sunan Almanak 2018.
Antalya’da yaşanan yağış ve hortum afetinin ardından zaten zirvede gezen sebze fiyatlarının daha da artması şaşırtıcı olmayacak.
Yeni yılın ilk sayısıyla okurlarıyla buluşan Aylık Tarım ve Kültür Dergisi tarlasera bu ay da dopdolu bir dergi deneyimi sunuyor.
AB’de alınan yasak kararına karşın tartışılmaya devam eden neonikotinoidler Türkiye'nin gündemine hızlı girdi. Peki bundan sonra ne olacak?
Turşuluk olarak da kullanılan beyaz lahananın ağırlıkta olduğu illerde ürünü işleyecek tesis eksikliği üretime gölge düşürüyor.
100. sayıya ulaşmanın heyecanını yaşayan tarlasera, yine dopdolu içeriği ve Bitki Koruma ve Besleme ekiyle okurlarıyla buluşuyor.
Elektrikli traktörler verimli enerji kullanımıyla artık çoğu küresel firmanın kataloguna girmiş durumda.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yenilenen logosu tasarımı ve Cumhurbaşkanlığına olan vurgusuyla dikkat çekiyor.
Yenı yıl ile birlikte buğday, patates ve ayçiçeğinin desteklendiği ilçeler de azalırken, 2019’un gözdeleri ise tritikale ve yulaf olacak.
"Finansal okuryazarlık” kavramının tarımdaki karşılığı ve uygulanabilirliği ilk kez tarlasera Kasım sayısında inceleniyor.
Tarım makinelerinde son 25 yılın en durgun dönemi yaşanırken, en büyük risk yükselişini makineleşmeye borçlu pamuk üretiminde.
Türkiye’nin AB tescilli üç tarım ürününden biri olan Malatya kayısısı, bu statüye rağmen ihracat değeri düşen ilk ürün oldu.
Dünyada ve Türkiye’deki tarımsal destek modellerini masaya yatıran tarlasera bu okurlarının karşısına Dijital Tarım ekiyle birlikte çıkıyor.
Ekonomideki zorlu süreçte girdi fiyatları artan domateste, tüketicinin hissettiği kriz üretim cephesinde daha da belirgin.
Sunuş Tarlada bir de “insan” var
Firat Şit firat.sit@tematik.com.tr
Selim Çetiner
Yeşim Aysan
Figen Ceylan
Ramis Dara
İbrahim Benli
Başka yerde bulamayacağınız tarım ve kültür haberlerini düzenli olarak almak için aşağıdaki kutucuğa e-posta adresinizi yazın ve gönder butonuna tıklayın; tarlasera e-bülten adresinize gelsin!